Renz over biologisch bouwen op symposium over binnenklimaat

Cooperatie Archi3o is lid van ISIAQ, de internationale vereniging voor luchtkwaliteit in huis.

De lucht in je huis is een van de belangrijkste en meest onderschatte dingen in je huis die invloed uitoefenen op je gezondheid.

Architect Renz Pijnenborgh, mede oprichter van Archi3o verdiept zich al bijna vijfendertig jaar in deze problematiek. Hij constateerd dat kort-door-de-bocht energie besparen in nieuwbouw woningen momenteel het binnenklimaat eerder verslechterd dan verbeterd terwijl er wel degelijk geschikte oplossingen zijn.

Onze eigen expert werd dit jaar dan ook gevraagd te spreken tijdens het Symposium: Binnenmilieu in energie-efficiente woningen, wat ISIAQ eerder dit jaar organiseerde op de TU Eindhoven.

Bekijk hieronder een registratie van zijn presentatie.

ISIAQ symposium over binnenklimaat in woningen op TU Eindhoven

Cooperatie Archi3o is lid van ISIAQ, de internationale vereniging voor luchtkwaliteit in huis. De lucht in je huis is een van de belangrijkste en meest onderschatte dingen in je huis die invloed uitoefenen op je gezondheid. Architect Renz Pijnenborgh, mede oprichter van Archi3o verdiept zich al bijna vijfendertig jaar in deze problematiek. Hij constateerd dat kort-door-de-bocht energie besparen in nieuwbouw woningen momenteel het binnenklimaat eerder verslechterd dan verbeterd terwijl er wel degelijk geschikte oplossingen zijn. Onze eigen expert werd dit jaar dan ook gevraagd te spreken tijdens het Symposium: Binnenmilieu in energie-efficiente woningen, wat ISIAQ eerder dit jaar organiseerde op de TU Eindhoven. Bekijk hieronder een registratie van zijn presentatie.

error: please: contact us to use our content