Klein Oers | off-grid ecovillage

Momenteel voeren we voor stichting ‘off-grid ecovillages’ een haalbaarheidsonderzoek uit voor het oprichten van een volledig zelfvoorzienend en ecologisch CPO in Veldhoven “Klein Oers”.

Wil je nog deelnemen en heb je interesse om je aan te sluiten bij deze groep, op dit moment zijn ze gestopt met het actief werven van nieuwe leden. Maar nadat het haalbaarheidsonderzoek is afgerond inventariseren ze aan de hand van de uitkomsten naar welke mensen ze nog op zoek zijn ten behoeven van een goede samenstelling van de groep. Zodra dat duidelijk is gaan ze gericht mensen uitnodigen die op de ‘geinteresseerdenlijst’ staan.

De verschillende werkkringen zijn volop bezig met organiseren, structureren en uitwerken van ideeen. Er wordt heel goed samen gewerkt en er is een enorme flow ontstaan. Hierdoor zijn de afgelopen maanden bergen werk verzet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: please: contact us to use our content