Schetsontwerp Klein Wonen de Tippe afgerond

Vereniging Klein Wonen de Tippe werkt aan de realisatie van het groenste buurtje van Zwolle, op eigen kracht met hulp van gelijkgestemden. Ze hebben Archi3o, gevraagd om mee te denken met het concept en ontwerp. 

Minimalistisch leven en wonen met oog voor de omgeving vormen de kernpunten van de vereniging. Ze bouwen energieneutrale, ecologische woningen, met een gezond en comfortabel binnenklimaat, tussen de 25 en 75 vierkante meter. 

Vereniging Klein Wonen de Tippe werkt aan de realisatie van het groenste buurtje van Zwolle, op eigen kracht met hulp van gelijkgestemden. Ze hebben Archi3o, gevraagd om mee te denken met het concept en ontwerp. 

Minimalistisch leven en wonen met oog voor de omgeving vormen de kernpunten van de vereniging. Ze bouwen energieneutrale, ecologische woningen, met een gezond en comfortabel binnenklimaat, tussen de 25 en 75 vierkante meter. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: please: contact us to use our content